Moja kopalnica
Plačilni pogoji Dostava O podjetju Pogoji nakupa Nakupovalna košarica
Vračilo izdelkov
Varovanje osebnih podatkov Vaše prednosti

Priporočamo

Vračilo izdelkov
Vračilo izdelkov

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razloge za tako odločitev. Strošek, ki bremeni  potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek dostave in vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh od prejetja, oziroma biti dostopen našemu prevozniku ob primernem času. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Vračilo kupnine bo vrnjeno takoj ko bo to mogoče, vendar najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Možnost vračila izdelka oziroma odstopa od pogodbe ne velja v primeru, kadar je bilo blago naročeno s povpraševanjem. Pri spletnem nakupu si izdelkov ni možno fizično ogledati, zato vam omogočamo možnost vračila znotraj zakonskih določil. Kako to izvesti?
Previdno odprite embalažo in dokler niste prepričani, da ste z artiklom zadovoljili svoj nakup jo hranite in ponovno zapakirate v začetno stanje. Pri rokovanju lahko pride do poškodb, predvsem pri lakiranem pohištvu. Vidne poškodbe, ki so nastale pri montaži ali uporabi artikla, niso primerne za vračilo. Torej možnost odstopa od pogodbe je možna le, da artikel lepo odpreš, pogledaš in če le ta ne ustreza vašim pričakovanjem, lahko odstopite od nakupa. Odstop od pogodbe ne velja, če je artikel v okvari; V tem primeru se reklamira artikel.
Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan potrošniku zagotoviti brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo kupec lahko uveljavlja neposredno pri prodajalcu ali pa pri pooblaščenem serviserju. Garancijo kupec lahko uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.
Proizvajalec je garancijsko popravilo dolžan popraviti v 45 dneh, v nasprotem primeru pa zamenjati z drugim brezhibnim izdelkom. Vračilo opravite tako, da nas ovestite po elektronski pošti.              

O spletni trgovini

Plačilni pogoji

Dostava

O podjetju

Pogoji nakupa

Nakupovalna košarica

Vračilo izdelkov

Varovanje osebnih podatkov

Vaše prednosti

Široka ponudba izdelkov

Kontakt

© Moja kopalnica 2024, Produkcija: PNV Group